MEETINGROOM

VAN PURE WORKSPACE

BOOK A TOUR

Home     Over     Pakketten     Events      Meetingroom      contact

ONTDEK ONZE MEETING ROOMs

Vergaderen op het mooiste plekje van Leeuwarden naast de stadsgracht? Dat kan in onze mooie, apart gelegen vergaderruimtes. Beide inspirerende en fijne ruimtes zijn perfect om samen met een klant, medeondernemer of zakenpartner te gaan zitten voor overleg of voor een goede brainstormsessie.

Om van onze vergaderruimtes gebruik te maken hoef je geen member* te zijn van de workspace. Je kunt via onderstaande knop de kleine meetingroom van 5m2 reserveren voor €15,- per uur inclusief 21% btw. 

*in al onze memberships mag er gratis gebruik worden gemaakt van de kleine vergaderruimte.

RESERVEER DE KLEINE MEETINGROOM
Pure Workspace | Flex plekken Leeuwarden | Female focused | coworking space | Ondernemers community

GRENZELOZE INSPIRATIE?

Vraagt jouw meeting om meer ruimte? Boek dan onze grote vergaderruimte van 55m2. Vind je het leuk om trainingen te geven? Misschien wel workshops, live sessies of zelfs lanceringen? En ben je als coach of ondernemer op zoek naar een veelzijdige en inspirerende ruimte waar je jouw klanten warm kunt ontvangen en een unieke, persoonlijke ervaring kunt bieden?

•De ruimte wordt volledig ingericht naar jouw behoeften en afgestemd op jouw voorkeuren. (Vraag naar de oneindig veel mogelijkheden!)

•De ruimte biedt plaats aan maximaal 12 gasten (afhankelijk van de opstelling) én je hebt de optie om ook een koffie-, thee- en/of luncharrangement als -add on- toe te voegen, zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

•Er is een tv aanwezig met alle benodigde aansluitingen voor het geven van presentaties.

•Een karaf met water staat altijd klaar voor je!

ADD ONS:
-koffie \ thee arrangement €2,50 p.p 

-lunch arrangement €17,50 p.p.

RESERVEER DE GROTE MEETINGROOM

PURE STUDIO
Eebuurt 14
8911 EV Leeuwarden
info@pureworkspace.nl

COME JOIN US MAKE IT HAPPEN

BOOK A TOUR

Founder & Owner
Joyce Buursen
06 29 60 10 02