EVENTS

BIJ PURE WORKSPACE

AFTERMOVIE

Home     Over     Pakketten     Events      Meetingroom      contact

EMPOWERMENT EVENTS

Een Workspace gefocust op vrouwelijke ondernemers vraagt natuurlijk om toffe events die je helpen te empoweren. Denk hierbij aan toffe netwerkborrels, lunch en diners met toffe brainstorm sessies, sprekers en een community-get-together.

Lijkt het je tof om hierbij te zijn? Op deze pagina vind je de meest recente data voor onze aanstaande events. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste data? Stuur ons dan via onderstaande button een mailtje met daarin je contactgegevens. Dan zetten wij je op de lijst.

Wil jij zelf een tof event organiseren? Onze locatie leent zich daar perfect voor en is te huur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op via onderstaande button

BLIJF OP DE HOOGTE
Pure Workspace | Flex plekken Leeuwarden | Female focused | coworking space | Ondernemers community

UPCOMING EVENTS

DReam business experience

Vrijdag 17 nov 17:00-21:30
Ticketprijs: €111 / €155 / €177*
Locatie: Pure Workspace

Jij en je business. Zijn samen 1. Want jij bént letterlijk je business. En jouw business gaat lekker, het loopt op rolletjes. Jij weet wat er nu al staat en wáár je voor staat. 

Maar je wilt die stap verder, jij wilt meer, GROOTSER. Iets in jou zegt; ik heb de wereld méér te bieden.

De ‘Dream Your Business evening’ zal in een hele unieke setting plaatsvinden en nodig ik je uit om niet alleen te groeien als ondernemer maar vooral ook om in verbinding te komen met jezelf. Tezamen met andere vrouwelijke ondernemers die zich in hetzelfde veld bevinden, ambitieuze vrouwen net zoals jij die ook met grootse dromen rondlopen en meer willen.

Op deze inspirerende avond staat alles in het teken van jouw groei, jouw potentieel & how to get to your dream business. Het wordt een bijzondere beleving waarin je wordt geïnspireerd, waar je mag leren en een safe space waar je die droom in jou kan laten groeien. Ook ga ik je meenemen op de avond naar een diepere laag in jezelf waarin je in een diepe staat van ontspanning zal komen die jij mag gaan voelen. In die staat mag je gaan hangen in het vertrouwen, leunen op je zelfvertrouwen. We maken de verbinding met je onderbewuste zodat je ook op dat niveau mag gaan voelen én weten dat jouw droom op je pad komt. 

Deze avond zal een diepe imprint bij je achterlaten en dingen in beweging gaan brengen. Na deze avond ben je een next level versie van jezelf, ga je vol inspiratie en vertrouwen jouw droom empowered tegemoet.

Er zijn slechts 3 early bird tickets beschikbaar voor €111

•excl. btw

IK DOE MEE
WORKSHOP HUMAN DESIGN

Woensdag 15 nov 15:00-17:00
Ticketprijs: €49*
Locatie: Pure Workspace 

Ontdek je unieke blauwdruk en succesformule met Human Design! Want wil jij;

-meer weten over jezelf, je talenten, je energie en je besluitvorming?

-leren hoe je moeiteloos kunt ondernemen op een manier die bij jou past?

Dit revolutionaire systeem gaat er namelijk vanuit dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt. Human Design is daarom een fantastische methode die je juist helpt om jezelf beter te leren kennen, te begrijpen en te accepteren. Het laat je zien wie je bent, wat je kunt en hoe je het beste kunt leven én ondernemen.

In deze workshop krijg je een introductie in de magie van Human Design. En dit is wat jij gaat meenemen uit deze workshop:

-Je leert wat Human Design is en hoe je het kunt gebruiken in je dagelijkse leven en als ondernemer.

-Je ontdekt welke van de vijf verschillende (energie)typen jij bent en wat dat betekent voor jouw als persoon en je ondernemerschap.

Je ontvangt ook jouw persoonlijke Human Design chart, die je inzicht geeft in jouw unieke blauwdruk en succesformule. Deze workshop is voor vrouwelijke ondernemers die zich willen ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Het is een unieke kans om meer te leren over jezelf, je potentieel en je mogelijkheden! De workshop wordt gegeven door Annegré van happy2live.nl

•excl. btw

IK DOE MEE
Pure Workspace | Flex plekken Leeuwarden | Female focused | coworking space | Ondernemers community
COMMUNITY-GET-TOGETHER

Woensdag 28 oktober
Ticketprijs: €47,50 (incl. diner)
Locatie: In de Brouwerij, Leeuwarden

Voor al onze community members.

Een van de fijnste dingen van de Workspace is onze community. De community breidt zich steeds verder uit. Steeds meer vrouwelijk boss babes sluiten zich bij ons aan. Om zoveel mogelijk gebruik te blijven maken van de waarde van onze community organiseren we regelmatig een community-get-together. Wat we precies gaan doen tijdens deze get-together verschilt per keer.  Deze keer wordt het een diner bij In de brouwerij waar de mannen van de Toogpsycholoog allerlei dateleed, relatie gedoe, stress op het werk en gezeur in de familie op een ludieke wijze behandelen tijdens een uitgebreid diner

IK WIL MEE

PURE STUDIO
Eebuurt 14
8911 EV Leeuwarden
info@pureworkspace.nl

COME JOIN US MAKE IT HAPPEN

BOOK A TOUR

Founder & Owner
Joyce Buursen
06 29 60 10 02