APTIQ DESIGN

BUREAU ACCESSOIRES

APTIQ WEBSITE

Home     Over     Pakketten     Events      Meetingroom      contact

APTIQ BUREAU ACCESSOIRES

In samenwerking met de bureau accessoires van Aptiq creëren we een stijlvolle en ergonomische werkplek op ons kantoor. De perfecte match als je het mij vraagt want de producten van Aptiq dragen niet alleen bij aan een veel betere werkhouding, deze bureau accessoires zijn ook nog eens zorgvuldig op elkaar af te stemmen en passen daarom perfect bij ons interieur! 

STIJLVOL & ERGONOMISCH!

Aptiq is hét nieuwe Nederlandse design-merk voor stijlvolle en comfortabele werkplek-accessoires, met als doel het creëren van een inspirerende en gezonde werkomgeving. Want wij geloven dat een mooie en ergonomische werkplek de sleutel is tot meer vitaliteit, productiviteit en creativiteit.

 

De co-worker staat bij ons centraal en de gebruiker staat bij Aptiq. Zo is trouwens ook de merknaam ontstaan. Aptiq bestaat uit “apt” en “iq”. In het Engels betekent “to apt” geschikt voor of passen bij en “iq” staat voor slim. Want een fijne werkplek die bij jou past werkt nu eenmaal beter, prettiger en je blijft langer fit.

 

De producten dragen niet alleen bij aan een betere werkhouding, maar passen ook perfect in jouw interieur. Dus geen saaie en functionele kantoor-producten, maar design-producten in een minimalistische look & feel.

CREEER JE EIGEN INSPIRERENDE WERKPLEK VOOR THUIS

En doordat wij deze mooie samenwerking met Aptiq hebben mogen wij 10% korting geven op alle bureau accessoires! Gebruik de kortingscode in het afrekenproces: PWxAPTIQ10

Benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden? Mix & match ze gerust en bekijk ze hier: COLLECTIONS

 

APTIQ BUREAU ACCESSOIRES

PURE STUDIO
Eebuurt 14
8911 EV Leeuwarden
info@pureworkspace.nl

Photo’s by She Radiates

COME JOIN US MAKE IT HAPPEN

BOOK A TOUR

Founder & Owner
Joyce Buursen
06 29 60 10 02